Bizalomtól Intimitásig

Bodywork önismereti workshop (vezetők: Klein Csaba és Vári Mariann)

2022-05-24


Bízol benne? Bízol magadban? Bízol a világban? Az életben? Férfiként a nőben, nőként a férfiban?
Sokan szenvedtünk törést a bizalomban, a biztonságérzetben akár gyerekkorunkban, akár később… a külvilágból is folyamatos bizonytalanság és bizalmatlanság árad, melyekkel egyedül kell megküzdenünk a mindennapokban.


Olyan hétvégére hívunk egy zárt Bodywork csoportban, ahol el tudsz kezdeni visszakapcsolódni az életbe és a magadba vetett alapvető bizalomhoz, ahol a biztonságérzet megteremtéséhez kaphatsz kapaszkodót. Ezáltal megnyílik a lehetőség arra, hogy bele tudd engedni magad egy mély intimitásba az élettel.

Sokan keverik az intimitást a szexualitással. A bizalom, a tiszteletben tartás, a megengedés, a sebezhetőség és a hála mind egy-egy része az intimitásnak, melyek szükségesek ahhoz, hogy a hétköznapok ne üresedjenek ki, a szexualitás ne merüljön ki a testiségben, lehessen mindez transzformatív és transzcendens megélés. Ez azt jelenti, hogy valóban lehetsz az, aki vagy, és ezzel együtt biztonságban vagy azzal, akivel megosztod magadat - csoporttal, saját magaddal, a pároddal, a családoddal. Ezt célozzuk ezen a hétvégével és szeretettel várunk téged is, ha megszólít a téma.

 

Következő induló csoport: jelenleg még nincs időpontja az új csoportnak