Szűkből T Á G B A

4 napos Bodywork elvonulás (időpont hamarosan)

Egy izgalmas elvonulásra hívlak téged a nyár közepén, ha szeretnél többet kihozni a nyárból, mint a lángos és sör a Balaton partján.

 

Játszunk majd a SZŰKség állapotával, ahol azt próbáljuk ki, hogy mennyire csodálatos, hogy van testünk, amin keresztül tapasztalhatjuk a világot, a határainkat, az élet áramlását. A testünkön keresztül fogadjuk a külső ingereket, öleléseket, a nap sugarait, a lágy szellőt, a finom táplálékot. Megtapasztaljuk, hogy a testünk nem egy börtön, ami korlátoz, hanem a végtelen lehetőségek és tapasztalatok forrása.

 

Aztán megnézzük, hogy  milyen az, ha elengedjük a testünk korlátait, hogy aztán a határtalan TÁGasságot is meg tudjuk tapasztalni, ahol a végtelen lényünk szárnyalhat igazán. 

Ennek a két állapotnak az oda-vissza átjárhatóságát próbálgatjuk, figyeljük, játszunk vele és megpróbáljuk mindkettőben meglátni benne a csodálatosságot és önmagunkat.

 

A 4 napos elvonuláson kényeztetjük a testünket, finom, egészséges ételekkel, wellnessel, kirándulással, tánccal, érintésekkel és megadjuk a lelkünknek is a nyugalmat, pihenést.

 

Ha te is izgalmasnak találod ezt a programot, akkor várlak egy rövid online beszélgetésre, melyre itt tudsz jelentkezni: 

 

Jelentkezés: https://forms.gle/z2DmopfmRNmQXDGQ6