Rólam

 

 

Klein Csaba vagyok az Everness fesztivál egyik kezdeti alapítója és vezetője. Emellett Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű coach, és elvégeztem a Buddhista Főiskola Vallásbölcseleti szakát is. 2001-ben második fiam, Martin születése alaposan megváltoztatta az addigi materialista világomat, amiben informatikusként dolgoztam. Bár korábban is nyitott voltam a világ sokszínűségére, mégis az ő születése, és a vele született betegsége állított rá arra a pályára, ami teljesen átalakította a világképemet, és azóta is folyamatos önfejlesztésben vagyok.

 

Érdekes megfigyelnem azt a tendenciát, ahogy az emberekkel való kapcsolódásom változott az elmúlt 10 évben. Eleinte az volt számomra a fontos - és az töltötte ki a mindennapjaimat-, hogy minél tágabb körben nyíljanak, és tudatosan emelkedjenek az embereknek. Ennek a lehetőségnek adtam és adok a mai napig teret az Everness fesztivál keretein belül. A fesztivál szerevezésének és bonyolításának az évei alatt érkezett meg az az igényem, hogy kisebb csoportokat is vezessek, és szűkebb körben is adhassak. Az utóbbi években pedig teljes igényem lett arra, hogy egyénileg is kísérhessem az embereket az útjukon. Akár Coach-ként, Bodywork módszerrel, vagy Tantra masszázs formájában.

 

A lelki fejlődésemet a mai napig különböző módszerekkel támogatom. Minden nap végzek meditációt, különböző önismereti csoportokba járok annak megfelelően, hogy milyen jellegű az elakadásom, milyen korlátaim vannak, vagy mi gátolja a haladásom. Küldetésemnek érzem, hogy elérjem és ösztönözzem az embereket arra, hogy tudatosan éljék az éltüket, felnyíljanak a szemek, hogy vegyék kezükbe az életük és a sorsuk irányítását, hogy elkerüljék a tömegmanipulációt, és hogy rátaláljanak saját értékeire, és útjukra. Fontosnak tartom, hogy újra és újra rá tudjak csodálkozni a világra, és a klisékből kitörve új lendülettel, folyamatosan formáljam a világképemet, és reagálni tudjak a változásokra, feladatokra, ezáltal inspirálva másokat is a saját korlátaik átlépésére.

 

Nők Lapja interjú 2022.11.04.

 

 

“Élj úgy, hogy ha lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!”