Kapcsolódás a gyermeki részeiddel

8 alkalmas Bodywork zárt csoport

Úgy érzed, hogy nem tudsz annyi szeretetet, ölelést, érintést kapni, hogy elégnek érezd?

Ismerős számodra az indokolatlan magány? 

Szeretnél tudatosan, mélyebben dolgozni a gyermeki énrészeiddel?

Gyakran szégyelled magad?

Nehéz számodra kapcsolódni, bizalmat, önbizalmat átélni?

Sokszor érezted már, hogy bármibe is kezdenél bele lelkesen, már az induláskor elfogy az erőd?

Ismerősek az olyan kezdetű mondatok, hogy -úgyse sikerül…, -nem vagyok elég…, -sosem lesz nekem…, -senki nem szeret…, -mindent elrontok és rosszul csinálok…, -nem kellek...

Kapcsolatfüggő vagy, és másoktól várod annak a hiánynak a betöltését, amit gyerekként nem kaptál meg?

Szeretnéd felszabadultan élni az életed?

A legtöbb nehézségünk a gyerekkorunkban gyökerezik és ahhoz, hogy visszanyúljunk hozzájuk, nem szokott elengendő lenni a megértés, hiszen a problémák zömére nem is emlékszünk: azok csak a mélyből nyomasztanak, mivel olyan korban történtek, amiről általában még emlékünk sincsen. De a testünk tárolja az összes mélyen érintőtapasztalatunk lenyomatát. A Bodywork módszer segítségével kapcsolódni tudunk azon gyermeki részeinkkel, ahol sérültünk, és ha a közvetlen történéseket nem is tudjuk megváltoztatni, az azokhoz való viszonyunkat és azok hatásait át tudjuk írni. El tudjuk kezdeni betölteni a hiányzó öleléseket, a ki nem mondott szavak hiányát, hogy minél kevésbé befolyásolják a jelen pillanatunk érzéseit, döntéseit.


Egy olyan zárt csoportba hívlak, ahol felvesszük a kapcsolatot a legfontosabb gyermeki énrészeinkkel és megadjuk nekik azt, amire mindig is igazán vágytak.

 

Egy-egy hétvégén az alábbi érzésekkel fogunk dolgozni: szégyen, düh, magány, harag, belső erő, felszabadultság, élet öröm és minden ami közben feljön…

Egy izgalmas, de sokszor nehéz utazás lesz ez, melynek hatása lesz jelenünkre és a jövőnkre is.

Ha úgy érzed, hogy a fentiek neked szólnak és megszólítottak, akkor szeretettel várlak egy online beszélgetésre, hogy megismerjük egymást.

 

Jelentkezés: https://forms.gle/E3aP2L3azKUJe1FEA

 

Felépítése:

 

  1. szeptembertől 4 teljes hétvége.

 

Dátumok:

  1. szeptember 21-22.
  2. október 5-6.
  3. október 19-20.
  4. november 2-3.

 

Az alkalmak délelőtt 9-től délután 18:00-ig tartanak.

 

Részvételi díj:

A teljes 8 alkalmas folyamat díja 160.000 Ft, (20.000 Ft / nap) melyet egy összegben, vagy hétvégenként tudsz megfizetni (40.000 Ft/hétvége). FONTOS, hogy a teljes folyamatra szerződünk, így ha valamelyik alkalomra mégsem tudnál eljönni azt az alkalmat is ki kell fizetned.

 

Helyszín:

MODOMIO Studio, Budapest, VIII. kerület Marek József utca 38.