TANTRIKUS ÉRINTÉSTERÁPIA

ÖNISMERET - ÉRINTÉS - KAPCSOLÓDÁS

A tantra masszázs a szent érintés ősi formája, amely harmonikusan egyesíti a gyógyítást, az intimitást, a spiritualitást, a testet, a lelket és az elmét. Az intim pillanat nem csupán testi aktust jelent. Az energetikai öröm állapot egy új fogalom, ami egy teljesen új dimenziót tár fel. Az ősi teremtő energiák - életenergia- áramoltatása, és az általuk történő gyógyulás egy teljesen új élményt, egy teljesen új, eddig ismeretlen energetikai kielégülést, örömszerzési formát és feltöltődést nyújt.

A tantra egy út, és annak része lehet ez a szent masszázs, mivel arra készteti a testet és az elmét, hogy jobban szeressük önmagunkat. A művészi tantra masszázson résztvevők érzik a szent kapcsolatot az ősi spirituális művészettel, az isteni és ősi energiákkal, valamint önmaguk esszenciájával. A masszázs során szellemi, energetikai és fizikai kapcsolódás jön létre, amelynek köszönhetően az ősi intim energiák a szenvedély érzésének jelenlétével gyógyítanak. Az energetikai tantra masszázs áttörést jelenthet az intim, és kielégülést gátló problémákban is. Az érintésterápia közben a test ugyanis csak eszközként szolgál. A médium maga a tudatosság, az öröm, a szenvedély, és az energia. Az örömhöz vezető út azonban eltérhet az eddig megszokottól, és lehet, hogy a masszázs alatt felszínre törnek eddig rejtett készségek, vagy a tudattalanban meghúzódó, a jelent gátló gyökérproblémák is. Ez azért lehetséges, mert nem is ismerjük valós önmagunkat, a valódi mivoltunkat, a képességeinket, a testünket, az energetikánkat, és az örömforrásokat. Eddig csak egyetlen módon, “egyetlen hangszeren” tudtuk megszólaltatni az öröm szimfóniáját, pedig egész testünk - és annak energetikája - egy zenekar, ami rengeteg hangszerből áll. Ébreszd fel a teremtőerődet, intim energiáidat, legyél újra motivált, és önmagad! Gyere és tapasztald meg ezt az újfajta élményt!

 

Az érintésterápia időtartama 2 óra, melyből fél óra az elején egy beszélgetés, melynek keretében megismerjük egymást és összehangolódunk.

 

A szolgáltatás díja: 50.000 Ft

 

Visszajelzések:

 

"Hosszú ideje kacérkodtam a gondolattal, hogy kipróbáljam a tantra és yoni masszázst. Úgy hallottam, hogy segít az energia blokkok, traumák oldásában, legyen szó testi, lelki vagy szellemi elakadásról. Sokáig nem álltam rá készen a bennem lévő traumák, az ezekből adódó félelem és a hatására kialakult sztereotípiák miatt. 2 napja vettem egy nagy levegőt és elmentem a Kamadevaba. Számomra nagyon fontos volt, hogy akire bízom magam, egy olyan ember legyen, akit ismerek, akiben bízom. Ez a személy Csabi volt, akit mindenkinek tiszta szívemből ajánlok. Igazi úriember volt, biztonságban éreztem magamat minden pillanatban a kezei közt. Teljes bizalommal és nyugalommal tudtam belehelyezkedni a 2 órás folyamatba. A végén úgy éreztem, hatalmasat könnyebült, tisztult a lelkem, erős vagyok a szívemben és hegyeket tudnék megmozgatni, akkora erőt érzek a mai napig az egész testemben. Természetesen nem mondom magamat 100 % gyógyultnak, hisz 1 alkalom nem teszi helyre azt a trauma mennyiséget, amit begyűjtöttem eddigi életem folyamán, de legalább a legvastagabb falat lebontottam, megtettem az első lépést." -Viki-

 

"Nagyon konnyu volt rabizni magam a szertartasnal. A masszazs alatt vegig azt ereztem, hogy korulolel egy gyogyito ter, es az erintesetol folyamatosan oldodik belolem a feszultseg. A lelkem gyogyul a finom erintese altal, a meggyugtato biztonsag legkoreben." -Petra-

 

Bejelentkezés Tantrikus Érintésterápiára
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Mikor lenne jó neked?
Megjegyzés