INTEGRÁL COACHING - EGYÉNI KISÉRÉS

EGYÉNI COACHING FOLYAMAT - 1,5 ÓRÁS ONLINE VAGY SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Ha elakadtál az életed valamelyik területén és friss rálátásra, külső nézőpontra van szükséged, akkor beszéljünk!

A választ minden esetben magadban találod, nem én fogom megmondani a tutit ami megváltoztatja az életedet.

Sőt én nem mondok meg semmit, csak figyelek rád és kérdezek így majd te megfejted önmagad.Nem tudunk együtt dolgozni ha terápiára vagy pszichiáterre van inkább szükséged. Az egyéni kisérés akkor tud működni ha felnőtt-felnőtt egyenrangú kapcsolatban vagyunk, ahol az ülés úgy zajlik mint egy igaz baráttal való beszélgetés, ahol figyelnek rád és a célja a beszélgetésnek, hogy te közelebb kerülj önmagadhoz, ezáltal a megoldáshoz amivel megkeresel.

Az Integrál szemléletről röviden (forrás: integralakademia.hu)

Az integrál szemlélet egy szintetizáló szakmai irányzat, amelyet a világhírű amerikai filozófus, író, Ken Wilber alkotott meg és mára több millió képviselője van szerte a világon. A rendkívül izgalmas elmélet- és gyakorlatrendszer szakértői módon szintetizálja a nyugati pszichoterápiás, pszichológiai ismereteket, valamint a spirituális bölcseleti hagyományok tudatról szóló tanításait. Az így kapott teljes spektrumú emberképet alkalmazza az élet minden területére, úgymint a gyógyítás, az orvoslás, a pszichoterápia, a coaching, a közgazdaságtan, az üzleti élet, a jog, az ökológia, a politika és a művészet területeire

Az integrál szemlélet egyszerre kelet és nyugat szintézise, tudomány és spiritualitás (vallás és misztika) szintézise, test és elme szintézise, egyén és társadalom szintézise. Az ember lelki és szellemi ismeretei mellett kitér az evolúció, a társadalom, a kultúra és az ökológia kérdéseire. Integrálja az ősi évezredes bölcseleti tudást a modern tudomány ismereteivel. Az integrált rendszer hátterében több száz - az előbb említett - rendszer és sok ezer szakirodalom módszeres és szisztematikus összevetése áll.

 

Díja:

A 90 perces alkalmak díja 25.000 forint

 

Helyszín:

Kamadeva Fénytemplom

1061 Budapest, Paulay Ede utca 18. III./15

https://kamadeva.hu

 

 

Bejelentkezés Egyéni beszélgetésre
Neved
E-mail címed
Telefonszámod