TÉRKÉP A VADIÚJ ÖNMAGADHOZ

3 napos transzformatív önismereti csoport

Az önismereti csoportunk neked szól,
- ha érzed, hogy ébredezik benned valami eredendően új, de valahogy nem áll össze, hogy mi is ez pontosan, vagy
- ha már megszületett benned az új önmagad, az új jövőbeli életed képe, de mégsem indulsz el a megvalósítás irányába.

(A csoportot az önismeretet most kezdő illetve a már úton járóknak egyaránt ajánljuk.)

HOGYAN TUDUNK VALÓBAN MEGÚJULNI?

Ahogy mindannyian, úgy valószínűleg te is tele vagy ún. belső törvényekkel, amelyek a múltadban történt események és az eddigi életed során tapasztalt minták alapján épültek fel benned.

Ezek a belső törvények a tested és az elméd védelmi rendszerét alkotják, amelynek funkciója, hogy megóvjon egy számodra érzelmileg vagy fizikailag veszélyes helyzet megismétlődésétől. Ez jól hangzik. Részben. Ugyanis ez a rendszer nincs tekintettel arra, hogy boldog akarsz-e lenni vagy egy kiteljesedett életet akarsz-e élni.

 Márpedig a mai kor tudatosan választani akaró embere számára - így valószínűleg számodra is - ezek fontos értékek, sőt akár életcél is lehet ezek elérése. Ugye?

Ezek a védelmi funkciók láthatatlan határfalakként lekorlátozhatják, hogy 

 - milyen párkapcsolatod lehet,
 - milyen anyagi szintre juthatsz,
 - milyen sikereid lehetnek,
 - hogyan alakulnak a családi, baráti és munkahelyi kapcsolataid,
 - mennyire évezheted azt a munkát, amelyből a jövedelmedet szerzed,
és hogy egyáltalán megtalálhatod-e azt, ami igazán boldoggá és elégedetté tesz téged.

Érzed magadban az Új minőséged potenciálját és az új önmagad iránti igényt, ugyanakkor tapasztalod, hogy amikor lépéseket teszel az Új felé, általában csak egy bizonyos határig jutsz el. Jellemzően mindig ugyanaddig a határig.

 

A határfalak elérésekor azt tapaszthatalod, hogy félrevisznek a megérzéseid, halogatsz, folyton elfáradsz, leesik a lelkesedésed vagy elkezdesz félni az újabb kudarcoktól úgy, hogy akár már lépni sem mersz.

 

Amennyiben ezek valamelyikét tapasztalod, ez az önismereti csoportunk neked szól. Ugyanis 3 napon át mindvégig a korlátozó falak lebontásán és az Új Önmagad felépítésén fogunk dolgozni a lehető legnagyobb változásodért.

 

MIT KAPSZ A 3 NAP SORÁN?

Elméleti és gyakorlati részek váltják egymást.

Elmagyarázzuk azokat az összefüggéseket, amelyek megértésével a láthatatlan falak, láthatóvá válnak számodra.

Kapsz egy minden nap használható térképet önmagadhoz. A térkép segítségével látni fogod, hol vagy most épp, és melyek azok a következő lépések, amelyek az új önmagadhoz vezetnek.

3 napon át olyan gyakorlati eszközöket alkalmazunk, amelyekkel a legrövidebb idő alatt a legnagyobb változást érheted el. A módszerek között helyet kapnak Bodywork és Mindfulness folyamatok is.

A módszerek alkalmazása során veled együtt összeállítjuk azt a gyakorlati programod, amelyet a csoport után is haza tudsz vinni magaddal, hogy az átalakulásod lendülete fennmaradjon, sőt új magasságokba tudja vinni a vadiúj önmagad.

 

KIK VEZETIK A CSOPORTOT?

Klein Csaba és Kvantos Atti. 15 éve barátokként egymást inspirálva fejlődnek, folyamatosan új felismeréseket és tükröt mutatva egymásnak.

Kvantos Atti, integrál szemléletű önismereti vezető, 12 év önismereti múlttal, amelyből 6 év intenzív időszaka alatt több mint 200 napnyi intenzív önismereti csoporton, és több mint 300 órányi egyéni vezetésen, coachingon fejlesztette magát (www.kvantosatti.hu).

Klein Csaba, az Everness Fesztivál alapítója, vezetője, integrál személetű coach, Bodywork csoportvezető asszisztens, 25 év önismereti múlttal (www.kleincsaba.hu).

 

Az önismereti csoport 3 napja alatt váltják egymást az elméleti és gyakorlati részek. Azokat a módszereket tanítjuk és alkalmazzuk, amelyeket hosszú évek alatt magunk is megtanultunk és sikeresen használtunk az életünkben.

 

Bejelentkezés Vadiúj Önmagad elvonulásra
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Rólad (amit fontosnak érzel magadról megosztani előzetesen)