LÉBÖJT ÉS BEFELÉ FIGYELÉS ELVONULÁS

5 NAP - HÉTFŐTŐL-PÉNTEKIG - 5 FŐ (Következő: hamarosan)

 

A természet ölelésébe hívlak Verőcére, ahol csodálatos panoráma nyílik a Dunakanyarra és a közvetlen szomszédunkban lévő természetvédelmi területről átjárnak az őzek, vaddisznók, rókák a kerbe.  Ebben az idilli környezetben fogunk önmagunkra figyelni, lelassulni és újra töltődni. 5 napra kiszakadunk a szokásos hétköznapokból és megérkezünk egy más minőségbe.

Az 5 nap során 3 napos léböjtöt tartunk kedd-csütörtök között és egy nap csendet, amikor egymással sem kommunikálunk és mással sem a külvilágban.

A léböjt alatt csak friss forrásvizet és gyógynövény teákat iszunk.

A szerdai napot teljes csendben töltjük, kommunikáció, zene és szemkontaktus nélkül.

A program részeként nagyokat sétálunk, kirándulunk, meditálunk, beszélgetünk (kivéve szerdán! ;) ) Bodyworközünk. Esténként lesz lehetőség rapézni is, szerterásos keretek között, ami szabadon választható program, de nincs külön díja.

 

Felépítése:

Érkezés hétfőn 12 óráig, utána 13 órkor könnyű, vegán étkezés. Délután elmélyülés, beszélgetés, elindulás befelé önmagunkhoz. Este saláta vacsora.

Kedden elkezdjük a böjtöt és tartjuk is péntek reggelig. Közben kirándulunk, beszélgetünk és elcsendesedünk, hogy megérkezünk szerdára a nemes csend állpotába.

Pénteken egy szertartásos könnyű étkzéssel térünk viisza a szilárd táplálékok fogyasztásához.

Pénteken 14 órakor egy zárókör után indulnunk haza.

 

A programom maximum 5 fő tud részt venni egy előzetes online beszélgetés után.

 

Az öt nap alatt minél inkább mellőzni fogjuk a kommunikációt a "külvilággal", szerdán viszont ez nem csak javasolt, hanem a keret része lesz.

 

Részvételi díj: 80.000 forint, melyből 20.000 forint előleget az előzetes beszélgetés és a csatlakozás jóváhagyása után kell foglalóként megfizetni, a fennmaradó részt pedig legkésőbb a programra érkezéskor

Amennyiben a program közben feladod a részvételt bármilyen okból kifolyólag, a részvételi díjat nem fogod visszakapni!

 

Helyszín: Verőce, Fenyveshegy

  

Bejelentkezés Léböjt elvonulásra
Neved
E-mail címed
Telefonszámod
Rólad (amit fontosnak érzel magadról megosztani előzetesen)